За нас

МОСТ АУТО е компания с утвърдени традиции в закупуването и доставката на автомобили от Канада и САЩ. Ние се различаваме от традиционните автокъщи и посредници в България, заради типа услуга, който предлагаме. МОСТ АУТО доставя мечтания от вас автомобил на достъпна цена, при ясни и прозрачни условия. Ние сме не просто доставчик, а ваш партньор при избора и закупуването на бъдещия ви автомобил. От нас ще получите професионален съвет, базиран на опита, който имаме.

Предимства:

  • Разполагаме със задължителния бизнес лиценз, без който е невъзможно участието на аукцион, да се направи покупка от дилър или частна обява, и да се изнесе автомобил от Канада или САЩ.
  • Процедурите по участие на търг, закупуване, подготовка за износ, транспорт и доставка до България са дълги и сложни за изпълнение и обяснение. Всичко е строго индивидуално и зависи от вида, състоянието, локацията и дали МПС-то е от търг или не. От същите тези фактори зависи и крайната цена, с включена доставка до посоченият от Вас адрес. Уреждането на всички тези въпроси е наша задача.
  • Изцяло наш ангажимент е връзката и уреждането на отношенията по вноса чрез всички институции, както в Канада и САЩ, така и в България.
  • Ние ще обработим всички документи и ще открием най-изгодния за вас курс за доставка по вода от САЩ или Канадa до Европа.
  • След като автомобилът е в Европа е необходимо да мине митница. За целта е необходимо да се спазят различни държавни изисквания, както и да бъде заплатено мито. МОСТ АУТО има контакти с различни митнически агенции, които ще свършат всичко това за вас, без да е необходимо да изпадате в бумащина.
  • Когато автомобилът е готов да бъде доставен до вашето населено място, в случай, че не можете сами да си организирате транспорта, можете отново да се доверите на нас.
  • Ние можем да съдействаме за ремонта на Вашето МПС (ако е необходим такъв) при партньорските ни сервизи.
  • Всеки внесен автомобил извън Европа е необходимо да премине Технотест преди да бъде регистриран в КАТ. В случай, че имате затруднения, МОСТ АУТО може да Ви съдейства и за това.

Ние ценим личното отношение, което всеки клиент, който ни се е доверил получава.

Вие ще получите най-доброто решение на най-добрата цена и при най-добрите условия.

Имате въпроси?

39.956 ms. | 2.00 MB