Често задавани въпроси

» Налични здрави автомобили можете да разгледате тук:

Канада

Пощенски код за търсене: L1S2x1, около Торонто


САЩ

Пощенски код за търсене: 32750, около Орландо, Флорида


» Тук са автомобилите с щети:

Канада

САЩ

Ако харесате автомобил от конкретна обява, изпратете ни линк и ще коментираме възможностите за покупка и доставка.

Депозитът ни помага да определим дали намеренията ви за покупка на автомобил са сериозни.
Приемаме депозити само чрез Банков трансфер.
Депозитът, който се изисква, зависи от стойността на автомобила, който искате да закупим, като минимума е 2000 лв.
Не! Ако не спечелите превозното средство, депозитът ще остане в сметката Ви и можете да го използвате за следващите си покупки или да ви бъде възстановен.
Всеки депозит, който не сте използвали или не е в процес на наддаване или покупка, ще ви бъде възстановен, при поискване, в рамките на 24 часа.
Имате един работен ден след покупката на превозното средство, за да направите окончателното плащане, чрез банков превод. Ако не получим плащането от вас на третият ден след покупката, ще Ви таксуваме $150 CAD на ден, като такса за закъснение и ще бъдете помолени да изпратите копие от извлечение на плащането Ви заедно с информацията за контакт на изпращащата банка. Ако ние не получим плащане или копие извлечение на плащането от Вас в рамките на пет дни, ние ще откажем или освободим превозното средство. Тогава ще бъдете таксувани минимум $ 1000 CAD или 10% от цената на автомобила, като такса за освобождаване на превозното средство.
Ние изискваме пълното плащане преди доставката, защото трябва да закупим автомобила за Вас от продавача, включително да платим предварително транспортните разходи. Ето защо, транспортирането на автомобила ще бъде възможно след като бъде извършено пълното плащане.
Да, възможно е да се случи, но много рядко. На първо място, хората, които работят на търговете, са обект на човешки грешки. Може да пропуснат някои дефекти. Не всички са професионалисти, но ние не носим отговорност за това. За да сте максимално сигурни в състоянието на МПС-то, ние ще ви изпратим снимки, направени от наш представител, които да ви ориентират.
Да, има независими онлайн компании, които срещу заплащане дават подробна информация, ако такава е налична.
Да, ние ще се радваме да Ви помогнем и ще направим всичко възможно да договорим най-добрата цена за Вас.
Морските товарни компании, превозващи контейнери, както и сухопътният транспорт носят ограничена отговорност за загуби. За да избегнете проблеми, възникващи в случаи на загуба, ние Ви съветваме да застраховате транспортирането на закупените от Вас превозни средства. Имайте предвид, че за целта се изисква предварителна заявка от Ваша страна, за да бъде изчислена допълнителната сума, която трябва да заплатите преди организирането на транспорта.
МОСТ АУТО НЕ НОСИ отговорност за автомобилите по време на транспортиране.
Доставката варира в зависимост от това, в какво състояние и от къде е закупен автомобила. Разстоянията са големи и отнема повече време за доставка на автомобила до нашата база в Канада или САЩ от по-далечните дестинации. Срокът за доставка от Канада или САЩ също не е фиксиран. Ориентировъчен срок можем да дадем след като уточним какво и от къде ще купуваме.
Приблизително срокът за доставка до България е между 45-90 календарни дни.
Работното ни време е от 9:00 до 18:00 от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК.
Първоначално е необходимо да определите бюджет, чиито рамки да спазваме при търсенето на автомобил. Цената, на която ще бъде закупено МПС от Канада или САЩ е само част от разходите, които се заплащат, за да пристигне то в България. Освен стойността на автомобила се заплащат комисионна на продавача (търга или дилъра), транспорт, мито, ДДС, такса контейнеризация и деконтейнеризация, нашата комисионна и др. такси. Няма точна формула, по която да се изчисли предварително колко ще струва доставката на дадено МПС, докато не изберете конкретно. А нашите консултанти ще ви дадат пълна и точна информация за всички разходи от тук нататък.
Да. Моля, свържете се с нас за повече информация. МОСТ АУТО има партньорски взаимоотношения с представители на автомобилните компании в САЩ и Канада. Можем дори да закупим за Вас автомобил, чиито модел предстои да излезе на пазара.
Да, вашата информация ще бъде запазена на нашият SSL защитен сървър. Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас. "МОСТ АУТО“ ООД не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши подизпълнители или институции, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки международния стандарт за защита на личните Ви данни.

Имате въпроси?

10.968 ms. | 2.00 MB