Зима е! А вие готови ли сте за шофиране при тези условия?

Шофирането до такава степен е част от нашето ежедневие, че понякога не се замисляме каква предварителна подготовка е нужна преди да се качим в колата и да потеглим към поредната дестинация. Лятото се чувстваме добре - с климатик в колата, на път за морето… Но какво се случва когато зимата за пореден път ни изненада?

В поредния епизод на Safety Bri4ka Academy Филип от Bri4ka и доц. Димитър Илиев разкриват важни съвети при управление на автомобил в зимни условия, и най-често правените от шофьорите грешки.

Задължително е не само да сме поставили зимни гуми на нашия автомобил, а да сме се снабдили с всички пособия и помощни материали за справяне с непредвидени ситуации в студените зимни условия.

През зимата уменията и подготовката на всички шофьори са от огромно значение при предотвратяването на произшествия и защита както на пътниците, така и на всички участници в движението по пътищата.

Вижте какви са препоръките на специалистите, как да се справите, ако попаднете на заледен или заснежен участък, и какви пособия е задължително да имате в своя автомобил. Не бъдете безразлични, защото НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!

Имате въпроси?

12.164 ms. | 2.00 MB