Кампания за повишаване на пътната безопастност „ПАЗИ МЕ“

MOST AUTO стартира кампания „ПАЗИ МЕ“, с послание за повишено внимание и спазване на правилата за движение по пътищата. Инициативата е насочена към всички участници - пешеходци, водачи или пътници, и има за цел популяризиране на добрите практики при безопасно шофиране и отговорно поведение на пътя.

Като компания, чиято дейност е насочена към доставката на автомобили за българския пазар, разбираме отговорността и приноса към увеличаване трафика в населените места. А осъзнаването на индивидуалната ни отговорност, независимо дали шофираме или сме пешеходци, е ключов фактор за минимизиране на рисковете от инциденти и пътно транспортни произшествия. Затова решихме да предприемем инициатива, която осигурява по-добра информираност и подготовка на участниците в движението по пътищата.

Инициативата се реализира съвместно с медийните партньори Bri4ka.com, а към нея очакваме да се присъединят други бизнеси от страната. Кампанията за пътна безопасност се състои в припомняне и популяризиране на основни правила за безопасно поведение на пътя за всички участници и осигуряване на предпазни средства за пешеходците с цел подобряване на видимостта им, когато са на пътя.

Дейностите, които предвиждаме са изработване на информационни печатни и електронни материали за съответните целеви групи, безплатни светлоотразителни ленти за безопасност на пешеходците и водачите на мотопеди, велосипеди и други немоторни превозни средства, информационни срещи и обучения на тема „Пътна безопасност“. Планираме провеждането на специални събития с ученици на различни възрасти - информационни игри, пленери и образователни програми с по-големите. Ключова дейност е и работа с широката общественост, чрез участие в традиционни масови прояви.

Ако и Вие желаете да се включите в инициативата, публикувайте полезна информация на тема „Пътна безопасност“ в социалните мрежи с хаштаг #пазиме и/или следете кога и къде може да се включите в информационните ни срещи.

Имате въпроси?

13.021 ms. | 4.00 MB