Кой е виновният - моторист VS aвтомобилист

Cъc зaтoплянe нa врeмeтo трaдициoннo ce увeличaвa и брoят нa мoтoциклeтитe нa пътя. Карането на мотоциклет е голяма страст за милиони хора по света. Някои го правят за удоволствие, други по работа, а трети успяват да съчетаят и двете.

Ако и вие сте шофьор на двуколесно превозно средство, то новият епизод на Safety Bri4ka Academy е именно за вас. В епизод 8 от поредицата на фокус е честият конфликт между мотоциклетите и автомобилите на пътя. Във видеото Филип от Bri4ka, доц. Димитър Илиев и мото шампионът Агнел Караньотов обясняват какви са причините за проблемите.

Независимо дали сте шофьор с опит или такъв който наскоро е открил страстта си към мотоциклетите, е необходимо да бъдете постоянно нащрек за трафика, завоите и качеството на настилката, за да съобразите скоростта, с която се движите.

Често се налага да карате при силен дъжд, буря, мъгла. Когато предприемете пътешествие с мотоциклет, трябва да сте подготвени не само капризите на времето, а и със сигурна екипировка, която може да спаси вашия живот.

Вижте повече на:

Имате въпроси?

23.492 ms. | 4.00 MB