MOST AUTO на Muscle FEST 2022

Незабравимо шоу, як адреналин, готини хора, страхотни автомобили и с много положителни емоции премина тазгодишния American Muscle FEST. Събитието се проведе на 4-ти и 5-ти юни, на летище Сливен.

Над 10 000 души прииждаха от всички краища на България, за да се насладят на разнообразната шоу програма, която включваше драг шоу, бърнаут, най-шумна генерация и най-мощна озвучителна система, DJ парти, dancing girls, вкусна храна, приготвена в американски стил и други атракциони, които организаторите от FORD MUSTANG BULGARIA бяха подготвили за гостите на събитието. В срещата се включиха над 300 редки американски автомобили, мотори и джипове.

На шатрата на MOST AUTO беше представена селекция от редки автомобили, както съвременни, така и такива от отминали епохи, някои от които уникални за България и Европа. Всички посетители можеха да запознаят със стъпките при внос на автомобили от САЩ и Канада, актуалните оферти за редки находки, възможностите за избор на нов автомобил и още полезна информация.

Екипът на MOST AUTO бе подготвил много изненади и награди за феновете на американските автомобили.

Победителят в Бърнаут надпреварата си тръгна ваучер за комплект чисто нови автомобилни - подарък от MOST AUTO.

Гвоздеят на програмата бе тегленето на печелившите в Играта на MOST AUTO и Bri4ka "Играй и Спечели Chevrolet Camaro ", която се проведе в социалната мрежа Facebook. Двама късметлии спечелиха ваучери за комплект нови гуми. А голямата награда - Chevrolet Camaro LT 3.6, бе спечелена от Веселин Филипов.

Имате въпроси?

17.677 ms. | 4.00 MB